Vad kostar det att äga en hund

Kostnad för hunden

hittade en bra film som gör det enklare att förstå ungefär hur mycket det kostar att äga hund  i Sverige och vad man ska tänka på för att känna sig trygg och lugn som en nybliven hund ägare. Det är dyrt att skaffa hund och man kan drabbas av många oförutsedda utgifter. Ett enkelt första steg är att teckna en bra hundförsäkring online. Det brukar endast ta en minut att få fram kostnaden om man ansöker online.

Så mycket kostar hunden

Hoppas att filmen gav dig goda råd som gör det enklare för dig att göra bra val för dig och din valp.

Åter till hemsidan https://www.billig-hundförsäkring.se

Där kan du läsa mer om kostnader för hundförsäkring och du hitta även en film som ger dig andra tips på vilka saker du kan behöva köpa hem till din hund

hund tracker

Spåra din Hund

Tractive Gps Tracker Hund

Vill du öka din trygghet så går det att investera in gps tracker som hjälper dig att hålla koll på din hund om hunden skulle smita i väg.

Här ser du en informationsfilm om hur en sådan hund tracker fungerar.

Tractive - GPS Pet Tracking

Bäst i test Tractive Hund GPS

Just om denna produkt  skrev Tekniktidningen M3  att dem rekommenderar Tractive GPS i sitt senaste test av GPS’er (september 2016)

M3 tidningen och ger det 9/10 i betyg! Här kan du läsa mer om testet!

Så letar du efter ett bra val så kan detta vara en klok investering här kan du snart  beställa till ett bra pris!

Med en tracker är det enkelt att hitta valpen .

Här ser du en film om hur du kommer igång med tjänsten.

Tractive GPS Tutorial - First Use

 

OBS ! För att tjänsten ska fungerar måste du även köpa ett abonnemang. Så tänk på att denna kostnad tillkommer som en löpande kostnad.

 

Åter till hemsidan http://www.billig-hundförsäkring.se

 

Gulliga Hundvalpar

Söta valpar

Här ser du ett video klipp med helt underbart söta valpar

The Cutest Puppies Compilation

välj en hundras som du orkar rasta så mycket som rasen kräver.  Alla hundar behöver motion för att må bra och ha en god hälsa. Vissa hundraser kräver ett väldigt aktivt liv och vissa andra har inte lika mycket behov av mycket motion.

Att  skaffa en hund är ett stort beslut,  det är inte alltid lätt att ha ansvar för en hund. Att ha en hund innebär att man har ett stort och ett viktigt ansvar,  en hund behöver och kräver mycket för att den ska må bra.

För att det ska bli så bra som möjligt så är det viktigt att man också väljer rätt ras.

Alla hundar kräver mycket och har liknande behov , men olika rasers olika egenskaper och personlighet gör att de kräver olika mycket samt har olika behov. Därför  lämpar sig olika hundar  bättre för vissa  personer och familjer, och för att livet tillsammans med hunden ska bli på så bra som möjligt är det viktigt att man väljer rätt hundras med omsorg och eftertanke!.

Här ser du en samling av bilder på gulliga valpar av olika raser. Dessa kanske kan ge dig inspiration när du funderat på att köpa en hund. Men tänk på att valpen snabbt blir vuxen. Välj en ras som passar ditt boende och din livssituation.

Söt Cocker spaniel

en underbar Golden retriver valp

Gullig valp

En väldigt Söt bulldog

snart kommer du få se flera gulliga valpar på denna sida.  Man kan aldrig se för många söta valpar.

Åter till billig hundförsäkring

Träna valpen att gå i koppel

Koppelträning

I denna träningsfilm  från better Dog Academy får du tips på vad du ska tänka på när du ska träna din valp att gå i koppel.

Ett lagom långt koppel och ett bra samspel kan göra det enklare att få valpen att bete sig som du vill. Ett koppel som är för kort gör det svårare att träna, kopplet bör vara ca 2 meter.

Duktig hund! - Koppelträning valp

koppel

Det gäller att ha tålamod och träna korta stunder i början så att både du och din hund tycker att det är kul att träna att gå i koppel.  Träna när valpen är utvilad. Belöna när kopplet hänger slakt!

Uppmuntra med rösten och belöna när hunden inte stretar och drar.

Här kan du läsa mer om att hitta en bra hundförsäkring om du inte redan har tecknat en försäkring till din hund.

Så får du valpen att sluta att bitas

Bits din Valp?

I denna video får du tips och råd som kan hjälpa din valp att bitas mindre.

How to Train a Puppy NOT to BITE

Våra hundar har ingen aning om att göra något naturligt som bita oss eller tugga sönder saker  inte är acceptabelt för oss så vi måste ha mycket tålamod med dem och visa dem hur man beter sig korrekt . Det sker inte över en natt men i denna video  kan du lära dig exakt vad de är du ska göra för att hjälpa din hundvalp att sluta bita på saker.

En valp biter inte för att den är arg, eller menar att skada dig . Det är bara en naturlig och nödvändig del i valpens utveckling att använda munnen för att undersöka föremål. Valpen vet inte hur hårt den kan undersöka innan det känns, den är helt omedveten om sina små vassa tänder.

Åter till http://www.billig-hundförsäkring.se

Hundträning

Kontakt och koncentration

I detta video avsnitt får du tips på hur du tränar din hund att vänta och få kontakt med dig innan den får belöningen i form av en bit godis.


Det ser enkelt ut men det kan krävas mycket träning innan det fungerar . Testa detta endast en kort period så att denna hundövning blir rolig och inte för krävande för varken din hund eller dig. Ha tålamod  och var konsekvent så kommer du att lyckas med denna koncentrationsövning för din hund. Hoppas att du fick lite goda råd som gör det enklare att träna din hund.

Åter till billig hundförsäkring

Välja Hundförsäkring

Att välja Försäkring

Det är inte lätt att välja  en bra och prisvärd hundförsäkring. I denna artikel finner du flera goda råd och tips som gör det enklare att göra ett bra val. Premierna har blivit dyrare så det är klokt att jämföra villkor och års kostnad.

Så bra är din hundförsäkring – Göteborgs-Posten

Thu, 08 Sep 2016 03:03:06 GMT

Så bra är din hundförsäkring. Konsument Att välja försäkring för sin hund är inte lätt – men nu finns en oberoende jämförelse med omdömen som gör det lite enklare. 05:00 – 8 sep, 2016 Uppdaterad för 4 months ago. Var åttonde svensk har hund och de …

Read More…

Visste du att I Sverige är nästan 10% av befolkningen hundägare och många har en dålig och onödigt kostsam försäkring. Gå till start sida så kan du enkelt och snabbt ansöka om hundförsäkring och se vilken premie just du behöver betala . Det finns pengar att spara !

Tillbaka till billig hundförsäkring